вівторок, 24 грудня 2019 08:06

Ворожий бункер став укриттям для наших бійців на Донбасі

Ворожий бункер став укриттям для наших бійців на Донбасі
В бункері були бетонні перекриття у кілька рядів і металічні контейнери всередині, де жили найманці. Фото:img.tsn.ua

Українські військові на Світлодарській дузі випадково розкопали таємний бункер бойовиків, коли укріплювали власні фортифікаційні споруди.

Колись ворог тут добре укріпився, розповіли в сюжеті ТСН.

В бункері були бетонні перекриття у кілька рядів і металічні контейнери всередині, де жили найманці. Тепер колись ворожа схованка рятує життя нашим солдатам під час важких обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треба просто перестати стріляти? На Донбасі знову загинув український воїн

На цій ділянці фронту окупанти, попри всі розмови про тишу та перемир'я, щодня ведуть обстріли з кулеметів та мінометів. На брустверах перед окопами жодного цілого мішка - усі прострілені. Ворог близько і його укріплення навпроти наших видно.

"Місцеві не так ведуть себе агресивно. Як тільки ротація чи спеціалісти прибувають, то намагаються виявити наші вогневі точки", - каже військовослужбовець "Француз".

Російські найманці за добу 23 грудня порушили режим припинення вогню 7 разів. Ворог обстріляв наші позиції із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Ворожий бункер став укриттям для наших бійців на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі