вівторок, 23 жовтня 2018 14:46

"Русский мир" до цього не був готовий: бойовики розікрали власну армію

"Русский мир" до цього не був готовий: бойовики розікрали власну армію
ЛДНР втратила багато озброєння: російські куратори змушують відшкодовувати. Фото: РБК-Украина

У російсько-терористичних бандформуваннях ДНР і ЛНР так звана комісія влаштувала перевірки в підрозділах і розкрила масштаби крадіжок.

Командування бойовиків влаштувало розбір польотів через розкрадання командирами терористів військового майна, у тому числі зброї та боєприпасів. Недостачі "повісили" на щойно прибулих за ротацією російських військових. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

За недбале зберігання та експлуатацію озброєння та військової техніки окупанти вирішили притягти до відповідальності деяких командирів бандформувань.

"За результатами проведеної комісіями з озброєння у період з 17 по 20 жовтня перевірки підрозділів, у більшості з них виявлені численні недоліки, факти розкрадання стрілецької зброї та боєприпасів, пально-мастильних матеріалів, ремонтних комплектів та іншого військово-технічного майна. Російське окупаційне командування в примусовому порядку зобов'язало командирів підрозділів забезпечити усунення виявлених недоліків за свій рахунок у найкоротші строки", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найманець розповів про ліквідацію 2016-го лідера бойовиків ЛНР

Розвідка зазначає, що російські військовослужбовці обурилися таким рішенням.

9 окремий штурмовий полк морської піхоти бойовиків ДНР намагався збити з позицій українських військових під Маріуполем. 22 жовтня стало відомо, що вони втратили убитими відразу 3 бойовиків, які ховалися в бліндажі. Туди потрапила міна.

Зараз ви читаєте новину «"Русский мир" до цього не був готовий: бойовики розікрали власну армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі