субота, 29 жовтня 2016 09:23

Росіяни 55 разів обстріляли позиції українських збройних сил

За минулу добу російсько-окупаційні війська 55 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку зафіксовано 28 провокацій проти сил АТО. Українські позиції поблизу Павлопіля та Старогнатівки окупанти обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї. В районах Талаківки, Тарамчука, Славного, Водяного, Мар'їнки і Красногорівки бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 та 120мм. У Широкіному, окрім мінометів, сили АТО, зазнали обстрілів з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї.
На Донецькому напрямку відбулось 10 обстрілів українських позицій. Поблизу шахти Бутівка противник використав проти захисників України кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. В районах оборони Авдіївки і Троїцького по підрозділах Збройних Сил України відкрили вогонь зі ствольної артилерії калібру 122мм. Також на цій ділянці обстріли тривали з озброєння БМП, мінометів калібру 82мм, гранатометів, стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївка здригається від артилерійського вогню

На Луганському напрямку бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню. В районах Новоолександрівки та Новозванівки обстріляли сили АТО з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а на околиці Станиці Луганської і в Кримському – з мінометів калібрів 82 та 120мм, озброєння БМП.

Автомобіль спостерігачів ОБСЄ на Донбасі попав під обстріл.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни 55 разів обстріляли позиції українських збройних сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі