четвер, 29 листопада 2018 12:53

На передовій з'явився надсучасний безпілотник

У зв'язку з новою російською агресією та загрозою вторгнення бійці одного зі спецпідрозділів випробували коптер. Розробка ще не має назви. Винахід українським військовим передала одна з країн-партнерів, повідомляє фонд "Повернись живим" у Facebook.

"Ця "пташка" унікальна. Може підіймати додаткове навантаження до 15 кг і здійснювати з ним до 20 год. безперервного польоту. Розмах крил безпілотника – 8,5 м, довжина – 4 м. Коптер обладнаний денною камерою Full HD із 30-кратним зумом і тепловізійною камерою нічного бачення, які можуть виявляти цілі на великій дальності", - розповів один із спецпризначенців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові ліквідували за день 4 бойовиків

За словами військового, новий безпілотник вкрай важко виявити. Коптер обладнаний системою збору даних, яка може передавати інформацію у режимі реального часу одразу декільком групам.

Захисники України, незалежно від рішень ВР і РНБО, ціною власних життів продовжують боронити нас на передовій Донбасу. Допомагайте армії тут: https://goo.gl/wje5hD

Автор: БФ "Повернись живим"
  На знімку "пташку" вночі випробовують у зоні проведення ООС
На знімку "пташку" вночі випробовують у зоні проведення ООС
У мережі з'явились фотографії з військових навчань із подолань водяних перешкод бійцями 93 бригади "Холодний яр".
Зараз ви читаєте новину «На передовій з'явився надсучасний безпілотник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі