середа, 23 березня 2022 07:50

Спецтема: Війна Росії проти України

На Луганщині снаряд окупантів влучив у багатоповерхівку: загинули діти

На Луганщині снаряд окупантів влучив у багатоповерхівку: загинули діти
Військові РФ цілеспрямовано вбивають мирне населення України та знищують інфраструктуру. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

22 березня близько 20:00 у Рубіжному на Луганщині російський снаряд влучив в багатоповерхівку. Троє осіб загинули, серед них - діти.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Трагедія сталася увечері, коли армія РФ посилила обстріли. Снаряд розірвався на п'ятому поверсі. Рятувальниками знайшли трьох загиблих, двоє з них діти. Ворог не зупиняється і продовжує уперто цілити по мирних жителях", - написав Гайдай.

Ворог також продовжує знищувати інфраструктуру Луганщини. Останніми днями росіяни б'ють по підприємствах регіону прицільно, майже безпомилково, зауважив Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Маріуполем людей тримають у заручниках - бойовики захопили в полон евакуаційну колону

"Тому будьте дуже уважними. Якщо зустрічаєте на вулиці людину, схожу на навідника чи коригувальника, – повідомляйте в поліцію або військовим. Ваша сміливість врятує життя багатьох", - наголосив він.

Увечері 22 березня після атаки ворога сталося займання підприємства і навчального закладу в Рубіжному.

"Пожежі виникли у п'ятьох житлових будинках в Кремінній та у трьох в Рубіжному. Рятувальники продовжували гасити полум'я на нафтопереробному заводі в Лисичанську", - резюмував Гайдай.

Ситуація на Луганщині залишається складною. Російські окупанти обстрілюють усю територію області, яку контролюють українські захисники. Зараз ворог зосередився на Рубіжному, Сіверськодонецьку і Попасній. Росіяни намагаються зробити два прориви.

Критична інфраструктура Луганщини майже повністю зруйнована. Тому є проблеми з евакуацією мирного населення та гуманітарною допомогою.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині снаряд окупантів влучив у багатоповерхівку: загинули діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі