вівторок, 19 квітня 2022 11:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Через ворожі обстріли майже вся Луганщина залишилася без світла

Через ворожі обстріли майже вся Луганщина залишилася без світла
Окупанти обстріляли високовольтну лінію на Луганщині. Фото: t.me/luhanskaVTSA

Російські окупанти пошкодили високовольтну лінію на Луганщині.

Внаслідок цього майже вся область залишилися знеструмленою. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

"Ситуація критична - світло зникло майже по всій області. За приблизними підрахунками, у 215 населених пунктах. Це і міста, і села", - наголосив він.

Він додав, що встановлюється кількість абонентів, які залишилися без світла. За його словами, обстріляна загарбниками лінія електропередачі мала напругу 300 кВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відбили наступ у Рубіжному та Попасній - Гайдай

На Луганську та Донецьку області припадають понад 60% загальної кількості відключених газорозподільних станцій по Україні. Вони зупинилися внаслідок обстрілів терористами газорозподільних мереж, а також через складнощі з доступом до об'єктів через активні бойові дії.

За минулу добу російські окупанти на Луганщині пошкодили або вщент зруйнували 12 будинків. Найбільше руйнувань за вчора відбулося в Кремінній.

Зараз ви читаєте новину «Через ворожі обстріли майже вся Луганщина залишилася без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі