середа, 02 березня 2011 02:45

Володарок "Оскара" зраджують чоловіки

За останні 12 років після отримання премії "Оскар" за найкращу жіночу роль 10 актрис розійшлися із чоловіками. Кажуть, усі володарки цієї кінонагороди приречені на самотність.

— Я отримала "Оскара" 2001-го, — розповідає 38-річна Ґвінет Пелтроу. — За кілька місяців мала одружитися з актором Беном Аффлеком. Була певна, що наші стосунки пройшли випробування часом, адже ми зустрічалися понад три роки. Та за два місяці до весілля розійшлися.

Ходять чутки, що всіх актрис, яким вручали "Оскар", після цього зраджують чоловіки. Така ж доля спіткала 44-річну Холлі Беррі та Джулію Робертс, 43 роки.

Торік "Оскар" за найкращу жіночу роль отримала 45-річна Сандра Баллок. За три місяці вона розлучилася із Джессі Джеймсом, 41 рік. Причиною теж називає невірність чоловіка.

Катастрофи в особистому житті уникли дві лауреатки — англійка 65-річна Хелен Міррен та француженка Маріон Котійяр, 35 років.

 

33 млн глядачів у світі подивилися цьогорічну церемонію вручення кінопремії "Оскар".

$1,5 млн коштує показ 30-секундного рекламного ролика під час трансляції церемонії. Найчастіше рекламують автомобілі, платіжні картки та газовані напої.

$400 — собівартість статуетки "Оскар". Її роблять зі сплаву олова та свинцю, покривають міддю, нікелем, сріблом та 24-каратним золотом. Майстер робить таку за 20 год.

25 чоловіків два дні кріпили червону нейлонову доріжку до кінотеатру "Кодак". Яскраво-червоний килим міняють що два роки. Цьогоріч застелили новий.

 

Зараз ви читаєте новину «Володарок "Оскара" зраджують чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі