понеділок, 16 листопада 2009 18:35

Улюблений співак Мадонни приїде до Києва

Автор: фото з сайту www.antipunk.org
  Емігрант із Боярки Євген ґудзь переспівав деякі пісні Мадонни на циганський лад
Емігрант із Боярки Євген ґудзь переспівав деякі пісні Мадонни на циганський лад

4–5 грудня у столичному Палаці спорту відбудеться фестиваль балканської культури "Балканфест". Головні гості програми нью-йоркський гурт "Гоголь Борделло", на чолі з емігрантом із Боярки Євгеном Ґудзем,  і сербський режисер Емір Кустуріца.

— Для України це реальний шанс почути, чим захоплюється Європа, — каже продюсер Любомир Васильєв. — Ніхто з гостей не злякався "свинячого" грипу. Приїдуть музиканти з Румунії, Македонії, Сербії, США. Гратимуть рок-н-рол, джаз, циганську музику, турецькі марші, ямайські мотиви. Україну представить гурт "Гайдамаки". Торік вони виступали на фестивалі Кустуріци й взяли слово, що він приїде зі своїм гуртом до Києва. Але найбільше ми чекаємо на улюблений гурт Мадонни — "Гоголь Борделло".

2008-го американська співачка Мадонна зняла його соліста 37-річного Євгена Ґудзя у своєму дебютному фільмі "Бруд і мудрість". У ньому йдеться про  життя Євгена, який в юнацькі роки заробляв виступами на російських весіллях у Нью-Йорку, а потім потрапив до 50 найкращих виконавців світу.

— На  "Гоголь Борделло" піду обов"язково, — каже студент університету ім. Шевченка 18-річний Іван Якимець. — У мене день народження в день їхнього концерту. Зберу друзів, візьму кілька пляшок молдавського вина, посвяткуємо.

Вартість квитків 170 грн.

Зараз ви читаєте новину «Улюблений співак Мадонни приїде до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі