вівторок, 21 вересня 2010 01:45

Що ви купили?

Андрій Курков, 49 років, письменник:

— Книжку Олега Лишеги "Брате Лі Бо". Й отримав кілька у подарунок, наприклад Євгена Положія. Планую витратити 200–300 гривень, це десяток книжок. На коньяк поки що витратив більше.


Лариса Денисенко, 37 років, письменниця, телеведуча:

— Не могла дочекатися, придбала збірку "Сновиди". Свої авторські примірники ще не отримала. Купила "Самотність у мережі" Януша Леона Вишневського, хоча він у мене є польською мовою. Взяла Максима Кідрука "Подорож на Пуп Землі", Євгена Положія "По той бік пагорба", "Вирвані сторінки з автобіографії" Матіос, Куркова, Муракамі та альбом про Львів.


Максим Кідрук, 26 років, письменник:

— Нову книжку Галі Вдовиченко. Це було замовлення всіх сусідок моєї мами. Куплю "Ворошиловград" Жадана. Думаю, потрачу гривень 300.


Дмитро Павличко, 80 років, поет і перекладач:

— Одну книжку навіть встиг прочитати. Це "Спогади штрафняка" Остапа Зрачківського. Відкрив для себе великого письменника. На жаль, вже покійного. Він оповідає про те, як служив у штрафбаті німецької армії, а потім перейшов до дивізії "Галичина". Купив книжку Леоніда Кравчука. У ній мене цитує. Він молодець, прекрасним був президентом.

 Для доньки взяв ноти Володимира Івасюка

Любомир Буняк, 66 років, колишній мер Львова:

— Придбав два величенькі томи британського розвідника Роберта Конквеста. А ще Станіслава Бондаренка, Михайла Слабошпицького, Оксану Забужко — це мої улюблені автори. Вже прочитав 40 сторінок книжки Василя Шкляра "Чорний ворон". Він розповідає про події на Східній Україні 1921 року. В цей час там діяла повстанська армія.


Олег Тягнибок, 41 рік, голова політичного об"єднання "Свобода":

— Прийшов на Форум в останній день, коли вже згортали продукцію. Купив на 300 гривень. Найцінніша — аудіоверсія роману "Холодний Яр" Юрія Горліса-Горського. Ця книжка колись сильно вплинула на мій світогляд. Чотири роки тому я подарував її одному російськомовному вінничанину. Він найняв репетитора, вивчив українську і прочитав. Тепер придбав три комплекти дисків, усі на подарунки. Для доньки, яка грає на фортепіано, взяв ноти Володимира Івасюка. А для дружини — календар із фотографіями борщівської вишивки.

Зараз ви читаєте новину «Що ви купили?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі