середа, 13 грудня 2006 17:14

"Мен Саунд" розвели на 17 тисяч доларів

А капельний гурт "Мен Саунд" зняв перший кліп на пісню "Щедрик". Вони кажуть, що режисерка, яка готувала це відео, "кинула" музикантів на $17 тис.

— Вона прийшла в наш офіс, — пригадує менеджер групи Дмитро Виговський, 36 років. — Назвалася Вікторією Мудрик. Запропонувала зняти кліп безплатно. Сказала, що навчається на режисера. Хоче зробити з нами свій диплом. Нібито, спонсори знайшлися в Польщі. Нам треба зняти кліп на власні гроші. А потім, мовляв, польські фани кошти повернуть. Коли настав час нашим польським благочинцям повертати гроші, дівчина зникла. А потім з"ясувалося, що ніяких спонсорів і не було.

Кліп знімали в липні в Уманському дендропарку "Софіївка". "Режисерка" завезла на знімальний майданчик ромашки та копиці сіна. Притарабанила звідкись човен.

— Кліп вийшов хорошим — весняним, — розповідає тенор Володимир Трач, 31 рік. — Я тільки не зрозумію, яка вигода була Вікторії нас дурити?

Сьогодні проти псевдорежисерки порушено другу кримінальну справу за шахрайство. Першу завели кілька років тому. На київському телеканалі під час стажування дівчина начебто прихопила камеру. А в менеджера групи "Мен Саунд" взяла $1,5 тис. нібито на кіноплівку.

Дмитро Виговський ставить DVD-диск, вмикає телевізор. На екрані запис, як знімався кліп. Хлопці гурту в білих полотняних сорочках та штанях співають серед парку. На екрані видно блондинку із двома зав"язаними хвостиками та повними щічками.

— Ось вона — Вікторія, — показує. — Того дня ми її бачили востаннє. Кліп "Щедрик" демонтувала київська режисерка Катя Царик. По телебаченню його покажуть після Нового року.

Зараз ви читаєте новину «"Мен Саунд" розвели на 17 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі