неділя, 10 вересня 2006 18:15

Бучинській зробили зачіску Марії Антуанетти

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співачка Наталя Бучинська — майор внутрішніх військ, працює помічником начальника ансамблю МВС
Співачка Наталя Бучинська — майор внутрішніх військ, працює помічником начальника ансамблю МВС

У четвер у Палаці спорту в Києві телеканал "Інтер" знімав "Пісню-2006". Квитки коштували 10–140 грн. Глядачі заповнили зал наполовину. Концерт завершився опівночі. На телебаченні його покажуть наприкінці вересня.

Сестри Аня, 24 роки, та Аліна, 22 роки, з дуету "Алібі" співають першими, бо о 21-й у них — поїзд до Кіровограда, на концерт. 11-річну Аліну Гроссу  супроводжує мама Анна Андріївна.

— Усі дивуються, що я дозволяю їй виконувати дорослі пісні, — каже вона. — У новому альбомі Аліни навіть буде таке: "Эта антипатия, общая психопатия, удар по печени. Мама, тебе нужен зять".

Дружина Яна Табачника, 61 рік, співачка Тетяна Недєльська, 34 роки, розповідає, що своїх синів — 10-річного Петю, 5-річного Пашу і трирічного Мішу — лишила вдома, бо їм завтра —  в школу і дитсадок.

Москвич Борис Моісєєв, 52 роки, купує в буфеті напій "Біола-вишня".

— Это мои бутерброды, — платить за дві канапки із червоною рибою. — Как я питаюсь — это отвратительно! Могу позволить себе даже хороший кусок сала.

Моісєєв у високих лакованих бірюзових черевиках. На спині котонового плаща написано "Стінгер 2" (назва зенітно-ракетного комплексу). Йому, Крістіні Орбакайте, 35 років, і московському гурту "Корни" надали окремі гримерки. Українські зірки туляться по п"ятеро у кімнаті.

Гайтана спростувала чутки, начебто вийшла за африканського принца

Колишня тернополянка Наталя Бучинська, 29 років, зараз живе у Києві. Вона — майор внутрішніх військ, помічник начальника ансамблю МВС. На сцену "Пісні-2006" виходить у пишній бордовій сукні. До високої зачіски прикріплений корабель з вітрилами.

— Це ідея балету "Ва Банк" і Андре Тана, — розповідає згодом "ГПУ" у гримерці N226. — Таку зачіску придумали 1778-го для Марії-Антуанетти на честь французької морської перемоги над Англією. Фрегат називався "Бель Пуль".

Заходить Віктор Павлік, 41 рік.

— Ой, мамо! — вигукує. — Наталю, що вони з тобою зробили?

Стає на коліна, цілує Бучинській руку і запрошує на вальс. Вони трохи вальсують біля столика.

У Галліни, 30 років, на голові — циліндр, на грудях — брошка, всипана бузковими камінцями.

— Купила її за 200 євро на блошиному ринку в Парижі, — хвалиться. — А сережки і перстень Сваровські — подарунок чоловіка. Чоловік Галліни — нардеп від Партії регіонів президент "Укргазбанку" Василь Горбаль. Сама Галліна теж депутатка — в Київській облраді засідає в комісії з будівництва та архітектури.

Наталя Могилевська, 30 років, позує фотографам, демонструючи зад, обтягнутий вузькою чорною сукнею. На рукавах у неї манжети з рудої лисиці. Скаржиться, що по шість годин на день репетирує для проекту на "1+1" "Танці з зірками":

— Я знала, що крепатура буває на шиї, спині, але щоб на пальцях ніг!..

Зізнається, що закохана і подумує про сім"ю. А от Гайтана, навпаки, спростувала чутки, начебто вийшла заміж за африканського принца.

Крістіна Орбакайте прилетіла до Києва вранці. Удень знялася у новорічному мюзиклі "Карнавальна ніч. 50 років по тому", увечері виступила на "Пісні-2006". А вранці вже повернулася до Москви. Про неї кажуть: "трудоголік". Співачка записала нову пісню "Тайна" із Сергієм Мазаєвим з групи "Моральний кодекс". 

Останнім Палац спорту залишив Олександр Пономарьов, 33 роки. Він завершував концерт. Від"їхав на чорному "мерседесі". Разом з ним у машину сіла донька, 8-річна Женя.

Зараз ви читаєте новину «Бучинській зробили зачіску Марії Антуанетти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі