понеділок, 12 жовтня 2020 09:35

Як приготувати пряне гарбузове лате

Як приготувати пряне гарбузове лате
Для посилення смаку додають корицю та мускатний горіх зі смаком. Фото: Valeriia Miller from Pexels

Лате - кавовий напій, який "народився" в Італії та став популярним у всьому світі. Зазвичай подається гарячим, але якщо хочеться експериментів - можна додати льоду.

Інгредієнти:

еспресо - 2 порції

молоко - 1 склянка

гарбузове пюре - 1 ст. л.

кленовий сироп - за смаком

ванілін - 1 ч. л.

кориця - за смаком

морська сіль - за смаком

лід - за смаком

Приготування:

Скласти всі інгредієнти в чашу блендера. Збити до однорідності та появи піни. Додати жменю льоду і вилити напій у чашку. За бажанням додати підсолоджувач. Прикрасити збитими вершками й посипати меленою корицею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страва сезону : Клопотенко показав гарбузову запіканку з сиром

Гарбузовий суп обожнюють гурмани з усього світу. Адже він багатий бета-каротином, вітамінами В1, В2, С. В страву додають моркву, картоплю, кабачки і будь-які інші овочі за бажанням.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати пряне гарбузове лате». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі