середа, 19 червня 2024 14:07

Що зробити, щоб їжа не прилипала до сковороди: лайфхак з пергаментом

Що зробити, щоб їжа не прилипала до сковороди: лайфхак з пергаментом
Ніколи не прилипне: трюк з пергаментом, який допоможе посмажити їжу на будь-якій сковороді Фото: pinterest

Сковорідки є незамінною річчю на кухні. Але іноді її стан після приготування їжі розчаровує.

Трапляється таке, що страви прилипають до поверхні. Про таку прикрість знає ледь не кожна господиня.

Але вирішити цю проблему допоможе пергаментний папір.

Його можна викладати як на розігріту сковорідку, так і на холодну, це не важливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для чого обрізати кулінарний пензлик: лайфхак, який перетворить процес випічки у суцільне задоволення

Далі трохи змащуємо папір олією і викладаємо продукти.

Після смаження їх можна буде легко зняти зі сковорідки разом із пергаментом і перекласти на тарілку. Нічого не пригорить і сковорідка залишиться практично чистою.

Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.

Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу

Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити, щоб їжа не прилипала до сковороди: лайфхак з пергаментом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі