понеділок, 26 вересня 2016 14:21

Смажений ананас під вершковою подушкою готується 10 хвилин

Смажений ананас - незвичайний десерт. Соковитий всередині та хрусткий зовні. Для ще ніжнішого смаку, страву подають зі збитими вершками. Великим плюсом є те, що процес приготування займає менше 10 хвилин. Це дуже зручно коли хочеться прямо зараз чогось смачненького.

Автор: valio.ru
 

Інгредієнти:

Вершки 38% 150 мл

Масло вершкове 82% 30 г

Великі ягоди ожини 6 шт.

Ананас (свіжий або консервований) 300 г

Цукор 15 г

Порізаний мигдаль 3 г

Приготування

Почистити ананас і розрізати його на кілька дуже великих кілець. Вони мають бути 3-4 см завтовшки.

Збити охолоджені вершки міксером. Головне: під час збивання не додавати цукор - його і так буде достатньо.

Коли вершки стануть густими і збільшаться в обсязі, закинути в них три ягоди ожини і ще трохи збити. Подрібнені ягоди дадуть сік і вершки стануть красивого бузкового кольору.

Розігріти сковороду. На суху поверхню покласти мигдаль. Кілька разів струснути і висипати на окрему тарілку. Нехай холоне.

На розпечену сковороду засипати цукор. Він стане темніти і танути, після чого відразу ж додати вершкове масло.

Читайте також: У сливовий пиріг кладуть порізаний шоколад та лимонну цедру

В отриману карамель покласти ананас і обсмажити з двох сторін.

Викладіть його з карамеллю на тарілку. Потім покласти збиті вершки, прикрасити ожиною і мигдалем.

Зараз ви читаєте новину «Смажений ананас під вершковою подушкою готується 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі