вівторок, 29 листопада 2016 15:50

Рецепти гарячого шоколаду на різні смаки

Гарячий шоколад давно вже перестав бути напоєм тільки еліти. Зараз він є доступним для всіх. Його готують з різними смаками. Для любителів пікантності підійдуть гарячий шоколад по-мексиканськи, а для більш ніжнішого присмаку - по-віденськи.

Гарячий шоколад по-мексиканськи

Автор: womo.com.ua
 

Інгредієнти:

Молоко - 400-450 мл

Горький шоколад - 40 г

Кориця - 1-2 палички

Ваніль - за смаком

Приготування

У каструлю налийте молоко. Киньте в нього шоколад шматочками, корицю і поставте на маленький вогонь. Нагрівайте, поки шоколад не розплавиться.

Потім дістаньте корицю і додайте ваніль.

Збийте все так, щоб утворилася пишна піна. Бажано збивати вручну. Готовий напій розлийте по склянках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глінтвейн варять із сушеними грушами та корицею

Гарячий шоколад по-віденськи

Автор: womo.com.ua
 

Інгредієнти:

Шоколад - 40 г

Цукор - 20г

Яйце (жовток) - 1 шт.

Вода - 120 г

Збиті вершки - 1 ст. л.

Приготування

У шоколад додайте воду, молоко і цукор. Все закип'ятіть.

Охолодіть і вбийте жовток. Змішайте і поставте на вогонь.

Нагрійте і збийте в густу масу. Розлийте по чашках. Прикрасьте збитими вершками.

Зараз ви читаєте новину «Рецепти гарячого шоколаду на різні смаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі