пʼятниця, 12 серпня 2016 13:44

Літній поживний салат з тунцем поливають фірмовою заправкою
9

Фото: ecoguz.ru

Салат - універсальна страва. У неї немає сезону. Просто 4 рази на рік змінються трохи складники. Влітку хочеться чогось легкого, але разом з тим, щоб насичувало організм. Для цього варто поєднати рибу чи мясо з овочами. Смак цього міксу збагатить фірмова заправка.

Інгредієнти:

Тунець консервований - 1 банка

Маслини - півсклянки

Яйця - 2 шт

Помідори - 2 шт

Перець - 1 шт

Салатні листя - 10 шт

Сіль за смаком

заправка:

Оливкова олія - 1 ст л

Часник - 2 зубчики

Гірчиця зерниста - 1 ч. л.

Приготування:

Помити листя салату і порвати на частини руками. Викласти на широку тарілку.

На нього покласти тунець. Перець нарізати скибочками і викласти на тарілку.

Помідори нарізати часточками і додати до решти інгредієнтів. Потім покласт в тарілку яйця, нарізані скибочками.

Маслини розрізати надвоє і викласти в центр салату.

Читайте також: 3 курячі салати зі свіжими овочами з різних країн світу

Приготувати заправку: часник пропустити через прес і додати до оливкової олії та гірчиці.

Ретельно перемішати інгредієнти і полити заправкою салат. Посолити за смаком.

Зараз ви читаєте новину «Літній поживний салат з тунцем поливають фірмовою заправкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі