пʼятниця, 24 липня 2020 15:10

Літній борщ: розкрили секрети швидкої страви

У спеку хочеться освіжаючих страв. Якраз таким є літній борщ. Його особливість - подача в холодному вигляді.

Вигляд страви здається знайомим, але смак приємно дивує новими відчуттями.

Автор: depositphotos.com
 

Інгредієнти:

буряк - 3 шт

огірки - 5 шт

яйце варене - 4 шт

пучок кропу і зеленої цибулі

кефір 1,5 л

вода холодна 300 мл

сіль, перець за смаком

Приготування:

Сирий буряк натерти. Огірки нарізати кубиками. Яйця можна нарізати кубиками або ж натерти.

Зелень покришити і все перемішати. Залити кефіром з водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літні вареники: розкрили рецепт із зеленню

Додати 1,5 ст. л. гірчиці, посолити, поперчити і добре все перемішати.

Настояти 10 хв. і можна подавати на стіл в холодному вигляді.

Ароматна, соковита, смачна варена кукурудза завжди бажана літня страва.

Навіть перезріла кукурудза буде м'якою і соковитою, якщо її правильно зварити. Ці та інші секрети подачі далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Літній борщ: розкрили секрети швидкої страви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі