неділя, 31 липня 2016 21:05

Курячі грудинки фарширують в'яленими помідорами і шпинатом

Легку і водночас поживну страву можна приготувати за лічені хвилини. Запечена грудинка з в'яленими помідорами та шпинатом може бути як святковою стравою, так і буденною. Зовні вона виходить із хрусткою скоринкою, а всередині має соковиту начинку.

 

Інгредієнти:

Куряча грудка - 2 шт.

В'ялені помідори - 1/2 склянки

Шпинат - 1/2 склянки

Фета - 1/2 склянки

Моцарелла - 1/2 склянки

Готовий маринад для курки - за смаком

Олія - ​​1,5 ст. ложки

Приготування:

Замаринувати курячі грудки на кілька годин.

Надрізати їх уздовж - має вийти кишеня.

Наповнити грудки начинкою, розміщуючи її шарами - в'ялені помідори, різаний шпинат, тертий сир.

Скріпити їх зубочистками, щоб начинка не випадала.

Читайте також: Яскраво-червоне запечене курча тандурі подають з м'ятним йогуртом

Розігріти сковороду і додати трохи олії. Обсмажити грудки з обох сторін до готовності.

Можна запекти їх в духовці при температурі 180 градусів до готовності.

Зараз ви читаєте новину «Курячі грудинки фарширують в'яленими помідорами і шпинатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі