субота, 05 травня 2018 13:45

Королівське весілля: принц Гаррі та Меган Маркл попросили на весілля приносити з собою їжу

Принц Гаррі та його наречена Меган Маркл порадили гостям брати їжу з собою. Вони запросили на своє весілля майже три тисячі простих людей.

Автор: nbcnews.com
  Меган Маркл та принц Гаррі закликали на весілля приносити з собою їжу
Меган Маркл та принц Гаррі закликали на весілля приносити з собою їжу

Про це повідомляє The Guardian.

Запрошені не зможуть бути присутніми на самому весіллі в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку, але зможуть побачити, як карета заїжджає в замок і виїжджає з нього.

У супровідному листі гостей попередили, що церемонія триватиме близько чотирьох годин, і порадили взяти з собою їжу і напої, так як їх неможливо буде купити на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл посадила на дієту принца Гаррі перед весіллям

Британцям будуть запропоновані закуски і напої, проте їх кількість буде обмежено.

В день весілля принца Гаррі і Меган Маркл 19 травня паби в Англії і Уельсі будуть відкриті довше звичайного.

Принц Гаррі і Меган Маркл зовсім скоро можуть стати сусідами знаменитої подружжя Бекхемів. Західні ЗМІ повідомляють, що принц і його наречена хочуть поселитися після весілля в мальовничому куточку Англії - в Коутсолді.

Чутки про те, що пара хоче орендувати віллу в романському стилі поруч з Чиппинг-Нортон, в годині їзди від Лондона, розповіли місцеві жителі. Вони ж заявили, що в цьому місці живуть, крім Вікторії і Девіда Бекхем, Девід Кемерон і Джеремі Кларксон.

Зараз ви читаєте новину «Королівське весілля: принц Гаррі та Меган Маркл попросили на весілля приносити з собою їжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі