понеділок, 22 січня 2018 10:45

Принц Гаррі та Бекхеми стануть сусідами

Принц Гаррі та Бекхеми стануть сусідами
Принц Гаррі купує нове житло

Принц Гаррі і Меган Маркл зовсім скоро можуть стати сусідами знаменитої подружжя Бекхемів. Західні ЗМІ повідомляють, що принц і його наречена хочуть поселитися після весілля в мальовничому куточку Англії - в Коутсолді.

Чутки про те, що пара хоче орендувати віллу в романському стилі поруч з Чиппинг-Нортон, в годині їзди від Лондона, розповіли місцеві жителі. Вони ж заявили, що в цьому місці живуть, крім Вікторії і Девіда Бекхем, Девід Кемерон і Джеремі Кларксон.

"Все, що я знаю - це те, що Гаррі купує територію. Я не хочу говорити більше, ніж це", - підтвердив один з місцевих жителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Вільям змінив зачіску

Інший здивувався, що королівська пара вибрала саме це місце, адже вілла потребує повної реконструкції.

"Гаррі серйозно налаштований купити цю віллу. Але це стара і дуже брудна будівля. Вона більше схожа на сарай. Йому доведеться привести в порядок це місце", - сказав чоловік.

Кенсінгтонський палац поки відмовляється коментувати цю новину.

Меган і Гаррі на даний момент проживають в Норфолку, звідки паралельно з офіційними виходами готуються до весілля. Так, наречена вже визначилася з дизайном своєї підвінечної сукні. Помогати їй втілити мрію її подруга - стиліст Джессіка Малруні (яка, можливо, стане і подружкою нареченої).

Королівський хронікер Омід Скобі повідомив в інтерв'ю Good Morning America, що весільна сукня Маркл буде "простою, стильною і дуже елегантною".

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі та Бекхеми стануть сусідами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі