середа, 01 лютого 2017 17:14

Холодному сирнику додає смаку ром

Холодному сирнику додає смаку ром
Фото: tinasweetandtasty.blogspot.com

Десерт з сиркової маси є легким сніданком для тих, хто дотримується здорового способу життя.

Його рецепт публікує kobieta.pl.

Інгредієнти:

натуральна сиркова маса - 6 шт. по 150 г

ромові прянощі - 50 г

порошок стевії - 4-6 ложок

желатин - 2-3 упаковки

сік з малини або чорної смородини - кілька чайних ложок

молоко - 100 мл.

вода - 3/4 склянки

фрукти для декорації

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міні-чізкейки готують за 10 хвилин

Приготування:

У молоко кидаємо 2/3 однієї упаковки желатину. Сиркову масу, яка до того зберігалася в теплі, кладемо до миски. Додаємо ромові прянощі та порошок стевії. Перемішуємо. Помішуючи, додаємо желатин. Викладаємо готову масу до тортовниці та залишаємо застигати.

Решту желатину розчиняємо в воді. Додаємо сік. Чекаємо, щоб охололо до кімнатної температури та поливаємо сир. Коли застигне - викладаємо зверху фрукти.

Зараз ви читаєте новину «Холодному сирнику додає смаку ром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі