Коли смак смаженого, запеченого або тушкованого хека набрид, можна поекспериментувати, додавши до риби соуси. З хеком добре поєднуються часник і петрушка. Вони роблять рибу ароматною та смачною.
Інгредієнти:
Хек - 4 шматки
Часник - 3 зубчики
Петрушка - 3 столові ложки
Олія оливкова - 4 столові ложки
Приготування:
Дрібно нарізати часник і петрушку.
У розігріту сковороду налити оливкову олію і покласти часник. Коли закипить - додати петрушку.
Хек промити, обсушити, поперчити, посолити. Покласти на сковороду так, щоб між шматками було вільне місце.
Смажать рибу на середньому вогні по хвилин 10 з кожного боку. Приперевертають її дуже акуратно, щоб зберегти цілою.
Обсмажені шматки перекладають на тарілку, поливають гарячим часниковим соусом.
Страва підходить до вареної картоплі або гречки.
×
Коментарі