четвер, 10 листопада 2016 14:21

Філе індички смажать з шавлією та печерицями

Філе індички смажать з шавлією та печерицями
Фото: valio.ru

Смажена індичка - універсальна страва, яку можна поєднувати з різними гарнірами. Готувати її можна для святкового столу і в будень. Це дієтичне м'ясо швидко готується і легко засвоюється.

Інгредієнти:

Вершки - 250 мл

Макарони - 300 г

Філе індички - 500 г

Гірчиця - 1 ст. л

Оливкова олія - ​​3 ст. л

Часник - 2 зубчики

Шавлія - ​​2 г

Печериці - 400 г

Гарбуз - 100 г

Сіль - 10 г

Перець чорний мелений - 5 г

Приготування:

Відваріть макарони в підсоленій воді до напівготовності.

Філе розрізати вздовж на дві частини (інакше шматок буде занадто товстим).

Змішайте гірчицю, 1 столову ложку оливкової олії, сіль і перець. Змастіть сумішшю м'ясо індички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі стегна по-іспанськи маринують після смаження

Обсмажте його на сковороді гриль без олії 8 хвилин на середньому вогні.

Обсмажте подрібнений часник, шампіньйони та натертий гарбуз. Приправте шавлією, сіллю і перцем свіжомеленим. Готуйте 5 хвилин.

Додайте вершки і тушкуйте ще 3 хвилини. Викладіть в сковороду макарони. Добре перемішайте.

Викладайте зверху нарізану смажену індичку та свіжі боби або зелений горошок.

Зараз ви читаєте новину «Філе індички смажать з шавлією та печерицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі