четвер, 30 жовтня 2014 13:35

Безвуглеводну піцу готують з клітковини і білку

Піца завдяки своїй простоті і доступності давно стала одною з улюблених страв. Існує маса варіантів начинки для неї і велика кількість способів приготування тіста. Сьогодні ми розглянемо майже безвуглеводний варіант пици. Вын відмінно підійде спортсменам, охочим схуднути і тим, хто просто веде здоровий спосіб життя.

 

Інгредієнти:

- Клітковина - 2 ст. ложки (або борошно грубого помелу)

- білок яєць - 3 шт.

- куряче філе - 70 гр.

- томати черрі - 2-3шт.

- інша начинка за бажанням

- сіль і спеції за смаком.

Приготування:

Змішайте білок яйця і 1 ст. ложку клітковини, посмажте без масла.

Куряче філе так само обсмажте з томатами черрі без масла, сіль і спеції за смаком. Викладіть на млинець.

Викладіть зверху начинку за бажанням (червоний перець, цибуля та ін)

Залийте зверху білок яйця і поставте в мікрохвильовку (спробуйте і в духовці), щоб яйце приготувалося (приблизно 1-2 хв).

Дістаньте, посипте зеленню і приправами.

Енергетична цінність: 117 Ккал, білки 23,4, вуглеводи: 2,5, жири: 1,1

Зараз ви читаєте новину «Безвуглеводну піцу готують з клітковини і білку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі