пʼятниця, 14 листопада 2014 17:59

Як легко очистити яйця і не пошкодити цілісність білка

Як легко очистити яйця і не пошкодити цілісність білка

Нерідко господині стикаються з такою проблемою, як акуратно почищені варені яйця.

Якщо їх неправильно зварити або не дотримати в холодній воді після варіння, то білок чіпляється за шкаралупу в слідстві чого яйце виглядає неапетитно.

Особливо це важливо, якщо ви готуєте фаршировані яйця. От тут вже точно не можна допустити деформації.

Пропонуємо вам подивитися, як можна легко і акуратно очистити яйця від шкаралупи.

Зараз ви читаєте новину «Як легко очистити яйця і не пошкодити цілісність білка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі