четвер, 07 жовтня 2021 18:41

"Це інтимна частина нашого життя" - зірки, які ховають дітей від фанів і преси
9

Співачка Брітні Спірс рідко показує фото із синами 16-річним Шоном Престоном і 15-річним Джейденем Джеймсом. Аргументує це тим, що діти вже дорослі й вона не може публікувати знімки без їхньої згоди.

Gazeta.ua підготувала, хто із зірок не хоче ділитися особистим життям і ховає дітей від фанів і ЗМІ.

Співачка й скрипалька Ассія Ахат рідко показує родину. Артистка має двох дорослих дітей: Данила й Філіпа. Уперше показала їх в інтерв'ю "ЖВЛ". Старшого сина Данила зірка народила 18-річною.

Британська акторка Кіра Найтлі пів року ретельно приховувала другу доньку Далілу від папарацці. Коли дівчинка підросла, припинила її так оберігати від камер. Хоча досі їй не подобаються ті, хто намагається сфотографувати її сім'ю.

На цьому фото попзірка позує ще з 12-річним Шоном Престоном и 11-річним Джейденом Джеймсом. Вона рідко показує фото з дітьми
Фото: instagram.com/britneyspears
У мережі показали фото дорослих синів Брітні Спірс: 16-річного Шона Престона (ліворуч) і 15-річного Джейдена Джеймса (праворуч)
Співачка і скрипалька Ассія Ахат рідко показує родину
Старшого сина Данила Ассія Ахат народила 18-річною
Молодшого сина скрипачки Філіпа теж показали

Зіркове подружжя Юрій Горбунов і Катерина Осадча публікують фото із двома спільними дітьми 4-річним Іваном і 1-місячним Данилом, але не показують їхні обличчя. Шоумен пояснював, що одразу після того, як з'явився на світ старший син, пара домовилася тримати його якомога далі від сторонніх і не виставляти фото з дитиною без її згоди.

"Коли Іван був малим, ми домовилися: поки він не може сам сказати, показувати його обличчя чи ні, ми не маємо права це робити. Це інтимна частина нашого життя. От зараз ми можемо в нього запитати, я йому показую фотографії", - ділився ведучий.

Співак Дмитро Монатік упевнений, що не варто широко відчиняти двері в особисте життя. Артист і дружина Ірина Монатік мають двох синів Данила й Платона. На майже всіх знімках у соцмережах хлопці стоять спиною до камери. Лише у квітні виконавець уперше показав обличчя дітей у кліпі на пісню "Ресницы безопасности". У відеороботі були архівні кадри з пологового й весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зріла краса людей і стосунків": Боклан захопив мережу рідкісним фото з коханою

Дизайнер Андре Тан має доньку Софію, яку виховував з ексдружиною Аліною Харечко. Але він досі не опублікував жодного знімку, на якому видно обличчя дитини. Також зірка не відвідує світські заходи з донькою і рідко розповідає журналістам про неї.

Актриса й ведуча 55-річна Руслана Писанка зізналася, чому не має дітей із чоловіком Ігорем Ісаковим. Розповіла, що познайомилася з майбутнім чоловіком в інтернеті 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «"Це інтимна частина нашого життя" - зірки, які ховають дітей від фанів і преси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі