вівторок, 25 травня 2021 16:50

Писанка й Еністон: зірки старші за 40 років, які досі не мають дітей
5

Актриса й ведуча 55-річна Руслана Писанка зізналася, чому не має дітей з чоловіком Ігорем Ісаковим.

Зірка поділилася подробицями сімейного життя в програмі "ЖВЛ". Вона розповіла, що познайомилася з майбутнім чоловіком в інтернеті 2009 року. Чому подружжя досі не має дітей, зізналася в програмі.

"Ми вирішили, що не перейматимемося цим питанням. Тому що трохи запізно вже було починати. Тим паче, що в Ігоря є син. Він, до речі, деякий час жив з нами. Зараз живе в Черкасах. Мені здається, з дітьми або складається, або ні", - сказала Писанка.

Gazeta.ua розповідає, хто ще зі знаменитостей не має дітей.

Американська акторка грецького походження 52-річна Дженніфер Еністон досягла висот у кар'єрі. Щодо того, чому зірка не має дітей, ходять чутки: хтось каже, що вона ще не зустріла потрібного чоловіка, інші, що лікується від безпліддя. Сама ж Еністон стверджує, що щаслива і без дітей.

"Мені не подобається тиск, який люди здійснюють на мене як на жінку, стверджуючи, що я провалилася, тому що не маю потомства. Не думаю, що це справедливо. Я вважаю за краще присвячувати весь свій час роботі. І, як мені здається, народження і виховання дитини − це найважча, найголовніша робота в житті. Тому вона заслуговує не менше часу, ніж моя нинішня кар'єра", - зазначала в одному з інтерв'ю акторка.

Актриса й ведуча Руслана Писанка не має дітей з чоловіком Ігорем Ісаковим
Фото: instagram.com/pisankaruslana
Американська акторка Дженніфер Еністон стверджує, що щаслива і без дітей
Співачка Наталія Могилевська двічі виходила заміж, але її розлучення закінчилися без поповнення в сім'ях
Артистка Руслана Лижичко неодноразово розповідала журналістам, що планує стати матір'ю-героїнею
Американська фотомодель, танцівниця й акторка Діта фон Тіз вважає, що діти мають народжуватися тільки в тих сім'ях, в яких до материнства готові

Співачка 45-річна Наталія Могилевська двічі виходила заміж. Її розлучення закінчилися без поповнення в сім'ях. Виконавиця запевняла, що все ж хоче народити дитину, а також узяти дітей з притулку. 2017-го Могилевська відкрила школу талантів і постійно проводить учням майстер-класи.

Американська фотомодель, танцівниця й акторка 48-річна Діта фон Тіз вважає, що діти мають народжуватися тільки в тих сім'ях, в яких до материнства готові. В одному з інтерв'ю королева бурлеску називала ще дві причини, чому досі не має дітей: всепоглинаючу любов до роботи та страх за фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В яких персонажів перевтілювались українські зірки в дитинстві

Артистка 48-річна Руслана Лижичко неодноразово розповідала журналістам, що планує стати матір'ю-героїнею і від чого їй варто відмовитися заради материнства. Переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2004 зазначила нещодавно, що теми про дітей під забороною для ЗМІ. Два роки тому співачка хрестила доньку продюсера Павла Грицака та написала для хрещениці колискову "Ходить сон".

Відома телеведуча Руслана Писанка показала будинок, у якому живе разом із чоловіком, і розповіла про своє сімейне життя. Писанка вирішила повернутися на телебачення після десятирічної паузи. Напередодні повернення вона запросила в гості журналістів, показала їм свій заміський будинок і познайомила з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Писанка й Еністон: зірки старші за 40 років, які досі не мають дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі