вівторок, 25 травня 2021 09:24

Писанка поділилася таємницями сімейного життя

Писанка поділилася таємницями сімейного життя
Писанка вперше показала свій будинок. Фото: lifestyle.24tv.ua

Відома телеведуча Руслана Писанка показала будинок, у якому живе разом із чоловіком, і розповіла про своє сімейне життя.

Руслана Писанка вирішила повернутися на телебачення після десятирічної паузи. Напередодні повернення, вона запросила в гості журналістів, показала їм свій заміський будинок і познайомила з чоловіком, розповіли в програмі "ЖВЛ".

Ігор Ісаков познайомився з Русланою Писанкою 2009 року. Актриса й телеведуча тоді залишилася без роботи. Вона зізналася, що на той момент вона була в боргах і жила коштом батьків, які отримували пенсію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка скинула 42 кг за 8 місяців

Писанка розповіла, що проводила багато часу в соціальних мережах, де знайомилася з чоловіками, але майже всі вони виявлялися горе-залицяльниками. Вона вже хотіла видаляти свою сторінку, але тут їй написав ще один кавалер. Спочатку вона відповіла доволі різко, але через деякий час залишила свій номер телефону й погодилася зустрітися.

Через рік пара почала вести розмови про спільне проживання й весілля. І за деякий час Ігор освідчився коханій. Весілля зіграли в заміському будинку, де зараз мешкають Руслана та Ігор. Однак, на той момент там ще нічого не було й будинок перебував на стадії будівництва. Таке місце пара обрала, щоб уникнути розголосу, й інформація про весілля Руслани потрапила в ЗМІ тільки через кілька місяців.

Ігор допоміг Руслані Писанці добудувати заміський будинок і повністю змінив її звичайне життя. Вона зізналася, що спочатку губилася щоранку від питання чоловіка про те, які в них плани, оскільки звикла бути завжди й скрізь одна. Зараз вони намагаються все робити разом.

Біля свого будинку вони посадили власний невеликий город і Руслана Писанка стала використовувати зелень зі свого городу для приготування їжі.

Пара кілька років тому брала участь у шоу, де вони змогли схуднути на 80 кг. Однак Руслана зізналася, що більше не готова до таких експериментів і їй подобається бути такою, яка вона є.

"Я така, яка я є. Не потрібно з мене робити того, ким я не є", - каже Писанка.

Різке схуднення призвело до погіршення здоров'я Руслани та її чоловіка. Ігор серйозно занедужав. Він переніс коронавірус і тривалий час відновлювався.

Спільних дітей у пари немає. І вони домовилися не перейматися цим. В Ігоря є дорослий син, з яким у Руслани склалися прекрасні стосунки.

Згідно з генетичним дослідженням "ДНК: Портрет Нації" в Руслани Писанки та Альони Вінницької є спільний жіночий предок, імовірно, єврейської національності.

Зараз ви читаєте новину «Писанка поділилася таємницями сімейного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі