четвер, 20 січня 2011 17:04

Жінка впізнала злодія

13 січня у центрі Черкас працівники патрульно-постової служби затримали 26-річного чоловіка. Його впізнала 27-річна Олена, яку він пограбував.

12 січня о 20.30 Олена стояла на зупинці "Лісгосп" у мікрорайоні Дахнівка. Не помітила, як ззаду підійшов невідомий і вирвав з рук сумку. Після цього втік у ліс. У темряві вона не наважилася бігти за злочинцем. Із цінного у сумці були мобільний і п'ять пластикових карток. Наступного дня поїхала купувати новий телефон. О 10.00 у Будинку торгівлі серед натовпу побачила грабіжника. Накинулася на нього, схопила за куртку, але той вирвався.

Олена вибігла на вулицю, покликала патрульних.

— Наш екіпаж зупинився в районі Будинку торгівлі, — розповідає 40-річний Ігор Новіков, командир батальйону патрульної служби Черкас. — Коли до нас підбігла жінка і розказала свою історію. Патрульні разом з нею сіли в службову машину й почали шукати злодія. Поїхали спочатку по кварталу. Потім зупинилися в районі філармонії та почали пішки прочісувати двори. Знайшли його в одному. Сумку він викинув неподалік у під'їзді. Жінці фактично пощастило, бо все було на місці. Як виявилося, злодій носив сумку під курткою. Очевидно, ще не вирішив, як нею розпорядитися.

Патрульні викликали слідчо-оперативну службу, відвезли злодія у Придніпровський райвідділ. Чоловік середнього зросту, неохайний. Має судимість за незаконне зберігання зброї. Розказав, що сам із Золотоніського району. Не працює, перебивається заробітками у Києві.

— Випадки, коли постраждалі впізнають і намагаються самі затримати злочинців трапляються дуже рідко. Десь двічі-тричі на рік, — додає Ігор Олександрович.

Зараз ви читаєте новину «Жінка впізнала злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі