понеділок, 14 листопада 2011 07:00

Майстер приходить протягом години

— Нещодавно мене затопили сусіди. Вода потрапила в коробку до лічильника. Замкнуло й зникло світло. Якби в квартирі не електроплита, то можна було б чекати й до вечора, доки прийде електрик. Згадала, як колись із жеку чекала. Дзвоню до диспетчера, коли ж він уже прийде. То на мене ще й гаркнули, — розказує черкаска 71-річна Людмила Олександрівна.

Сусідка порадила жінці звернутися до сервісної служби Домовий. Диспетчер записала виклик і сказала, що майстер буде протягом години.

— Ну, думаю, так прямо через годину й прибіжить. Як же я здивувалася, коли вже через півгодини електрик постукав у двері. Відремонтував усе за 20 хвилин, геть після себе й прибрав, — каже пенсіонерка. — Сусідка мені дала свою дисконтну картку, то я ще й зекономила.

Сервісна служба Домовий надає послуги сантехніків, електриків, столярів, вантажників, встановлює і ремонтує побутову техніку. Виклик майстра служби — безкоштовний.

— У більшості випадків наш майстер прибуде за вказаною адресою протягом години. Але якщо виклик не терміновий, можна узгодити зручний для клієнта час. Якщо майстер запізнюється більше як на 10 хвилин, треба повідомити диспетчеру. Платити клієнт має лише за повністю та якісно виконану роботу після підписання акту виконаних робіт, в якому вказано термін гарантії, — розповідає Ярослав Бутенко, директор сервісної служби Домовий.

Контролери телефоном з'ясовують, чи задоволений клієнт виконаною роботою. А також чи не взяв майстер зайві гроші.

— Ми повертали клієнтам зайві гроші, які майстри намагалися взяти. Наші працівники перевірені часом і ніхто не дозволить собі підвищити ціну на роботу. Розцінки на наші послуги можна уточнити в диспетчера або на нашому сайті www.domoviy.com. Наш клієнт отримує від майстра накопичувальну дисконтну картку, ім'я вносимо в базу даних. Карткою можуть користуватися родичі, знайомі. Так швидше наберуться бали й більшою буде знижка, — додає директор.

Сервісна служба Домовий займається прибиранням і ремонтом приміщень, а також вантажними перевезеннями.

Зараз ви читаєте новину «Майстер приходить протягом години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі