четвер, 24 грудня 2009 12:35

Ліфти ввімкнули через 16 років

Минулої суботи запрацювали два ліфти єдиної 9-поверхівки в мікрорайоні Дахнівка в Черкасах. Вони не діяли від здачі в експлуатацію будинку. 16 років мешканці змушені були користуватися сходами.

— Коли ми заселилися, то ліфти пропрацювали кілька днів, — розповідає 82-річна Надія Карєтіна. — Після цього столична фірма, що повинна була їх обслуговувати, демонтувала все обладнання і поїхала геть. Для мене це було не так проблематично, бо мешкаю на другому поверсі. А хто вище, то так намучилися. У нас у будинку багато живе і стареньких людей, і з дітьми. То потягай ту коляску на останні поверхи. А старому чи хворому краще взагалі не спускатися, а посидіти на балконі.

Одним із перших пасажирів відремонтованих підйомників став міський голова Сергій Одарич.

— Відновлення роботи ліфтів — це лише перший крок до покращення життя черкащан у цьому мікрорайоні. Надалі плануємо зробити в Дахнівці повну інвентаризацію земельних ділянок, які будуть виставлені на аукціон. Половину коштів віддамо на потреби Дахнівки — для доріг, освітлення, трансформаторів, — обіцяє мер.

Зараз ви читаєте новину «Ліфти ввімкнули через 16 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі