четвер, 11 червня 2009 20:11

Колона мотоциклів розтягнулася на 10 кілометрів

3 тисячі мотоциклістів з України, Німеччини, країн Балтії, Росії, Польщі, Молдови й Білорусі  приїхали минулої суботи на найбільший у нашій країні байкерський фестиваль "Тарасова гора". Учасники зібралися на базі відпочинку "Придніпровська" біля Чапаївки Черкаського району. Частину території комплексу віддали під наметовий табір.

— Щороку на фестиваль приїздить більше й більше байкерів, — каже байкер з Умані Володимир Гамалиця, 29 років. — Колона, що прямувала до Канева, розтяглася кілометрів на десять. Аж дух захоплювало.

Мотоциклісти поклали квіти на могилу Тараса Шевченка. На мотоциклах приїхали український богатир Василь Вірастюк, зять Юлії Тимошенко Шон Карр.

У неділю учасники фестивалю групами роз"їхалися по домівках. Під Борисполем авто "Чері" виїхало на зустрічну смугу і врізалося в групу мотоциклістів. Троє з них загинули. Серед них і режисер монтажу фільму "Мамай" Андрій Санін. Свідки аварії кажуть, що за кермом легковика була жінка-циганка. Її з травмами забрали до лікарні.

Нинішній фестиваль був сьомим. Цього року в Україні планують створити національну асоціацію байкерів.

Зараз ви читаєте новину «Колона мотоциклів розтягнулася на 10 кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі