четвер, 11 березня 2010 18:59

Ірина Білик заспіває дуетом зі школярем із Монастирища

У Черкасах відбувся відбірковий тур Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості "Назустріч мрії". У ньому взяли участь талановиті діти із сиротинців та інтернатів віком від 6 до 17 років.

Після виступу 11-річного Миколи Бабія з Монастирищенської школи-інтернату співачка Ірина Білик, яка є членом журі, сказала, що хоче записати з хлопцем пісню на своїй студії.

— Микола співав "Санта Лючія", — розповідає піар-менеджер фестивалю Тетяна Кирийчук. — Сподобався всім членам журі ще на репетиції, але коли готувався до конкурсу, застудив голосові зв"язки. Тому продемонструвати весь свій талант на концерті не зміг. Отримав приз глядацьких симпатій.

Фестиваль відбувається під патронатом доньки Юлії Тимошенко Євгенії Карр. Відбірні тури вже провели в Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Запоріжжі, Херсоні й Черкасах. Наступного тижня фестиваль збере талановиту молодь в Івано-Франківську. Фінал відбудеться в Києві наприкінці травня. Переможці поїдуть до Діснейленда. Матимуть змогу співпрацювати з професіоналами у сфері вокалу та хореографії.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик заспіває дуетом зі школярем із Монастирища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі