четвер, 10 березня 2011 18:37

Дозвіл на встановлення зупинки видають в мерії

"Біля торговельно-розважального комплексу "Дніпроплаза" в мікрорайоні Митниця є  зупинка для 21 маршруту. Чому не дозволити там зупинятися й іншим маршруткам: №20, №33 і тролейбусу №10? Бо між Митницею і Черемушками велика відстань, де ніякий транспорт не стає. Що треба зробити, щоб ця зупинка стала обов'язковою для всього транспорту, що там їздить?"

Запитує Лідія Борисенко з Черкас.

Зупинки під назвою "Дніпроплаза" не існує, за словами начальника управління транспорту та вуличної інфраструктури 57-річного Миколи Безрідного:

— Весь громадський транспорт, що рухається по вказаному маршруту, зупиняється на всіх зупинках. Такого не може бути, щоб зупинялися лише окремі маршрути. Водій немає права зупинятися, де захочуть пасажири. Таке можливо за умови, якби автобуси працювали в режимі маршрутного таксі. А так висаджує й забирає пасажирів тільки на визначених зупинках. Можливо, 21 маршрут десь поставив свій знак зупинки, не погодивши з нами, — пояснює Микола Безрідний.

Якщо люди вважають, що десь треба встановити зупинку і це не суперечить правилам дорожнього руху, слід звернутися із заявою в міськвиконком.

— Тоді ми будемо розглядати це питання спільно з Державтоінспекцією, — додає.

Зараз ви читаєте новину «Дозвіл на встановлення зупинки видають в мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі