четвер, 21 лютого 2008 18:13

До торгового центру беруть заміжніх

У відремонтованому приміщенні колишнього хлібокомбінату в Христинівці 14 лютого відкрили торговий центр "Водолій". Першим прийняв покуців відділ продуктів і миючих засобів.

На відкриття біля входу зібралися кілька десятків людей, переважно літніх. Чекають доки голова Христинівської райдержадміністрації 53-річний Володимир Пономаренко та мер міста Микола Наконечний, 45 років, переріжуть жовту стрічку. Чоловіки заходять першими. Їх зустрічають продавці з короваєм.

— Коли на поріг нового дому першим ступить мужчина — це на удачу, — каже власник торгового центру 43-річний Микола Мельник.

Нині в продуктовому відділі працює шестеро осіб. Продавці вдягнуті в білі фартухи та кепки.

— На роботу приймали заміжніх жінок, — говорить директорка магазину Алла Мацкевич, 42 роки. — Коли є сім"я, діти, людина більш відповідальна. Працюватимуть два дні, на третій — дома. Зарплата буде не нижче тисячі гривень.

Згодом у центрі відкриють магазини побутової техніки, одягу, електроніки, канцелярських товарів. Майбутні торгові зали займають площу в гектар. У центрі працюватимуть до 100 людей.

— Плануємо до осені відкрити кафе-ресторан "Клеопатра", сауну, готель, салон продажу та станцію техобслуговування автомобілів, — додає Мельник.

Зараз ви читаєте новину «До торгового центру беруть заміжніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі