четвер, 21 жовтня 2010 18:19

"Дешевих квартир по 600–700 гривень немає"

— Нещодавно вийшла заміж. Чоловік на роботу за кордон поїхав, а я ще тут працюю, — каже уманка 25-річна Ольга Поліщук. — Жили на квартирі. Оце хазяїн сказав, щоб шукали нове житло. А дешевих квартир по 600–700 гривень немає.

Ольга безрезультатно зверталася в агентства нерухомості.

— Обдзвонила всі. Сказали — квартир немає. Залишила свій телефон. Двічі мені подзвонили. Ходила дивитися це житло. В обох варіантах ванна в катастрофічному стані. В одній немає гарячої води. Із меблів стільці й диван. Просили 800 гривень і послуги, але для таких квартир це задорого. Зараз шукаю житло за газетними оголошеннями.

— Пропонували однокімнатну за дві тисячі в місяць. Там повний фарш. Але в мене зарплата 1700 гривень, — розказує 24-річний Олексій, який теж шукає житло.

Рієлтори кажуть, що квартири подорожчали через початок опалювального сезону. За комунальні тепер доводиться сплачувати більше.

У Черкасах ціни на оренду не змінилися.

— Ціна на однокімнатну квартиру коливається від тисячі до 1400 гривень, — каже Наталія Білорус, 31 рік, рієлтор з агентства нерухомості "Бізнес партнер". — Залежить від умов і частини міста. 1800 — "люксові" в центрі, але таких мало. Знайти квартиру реально.

Зараз ви читаєте новину «"Дешевих квартир по 600–700 гривень немає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі