середа, 06 квітня 2022 20:58

Спецтема: Війна Росії проти України

"Від вибухів гинуть діти" - режисер "Трансформерів" закликав говорити про Україну, а не про ляпас Сміта

Голлівудський режисер Майкл Бей, який зняв серію фільмів "Трансформери", впевнений, що недоречно обговорювати скандал на "Оскарі", коли в Україні через вторгнення РФ гинуть діти.

Про це він заявив, коли його попросили прокоментувати інцидент із ляпасом, якого зарядив американський актор Вілл Сміт ведучому Крісу Року через невдалий жарт про дружину кінозірки Джаду Пінкетт-Сміт. Режисера цитує видання Variety з посиланням на Yahoo.

Автор: Getty Images
  Голлівудський режисер закликав говорити про Україну, а не про ляпас американського актора Вілла Сміта на "Оскарі"
Голлівудський режисер закликав говорити про Україну, а не про ляпас американського актора Вілла Сміта на "Оскарі"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Бонда" зробив щемливі фото українців, які вижили після Бучанської різанини

Бея запитали, що він думає про такий вчинок Сміта.

"Мені байдуже. Голлівуд стає дуже замкненим на самому собі. В Україні зараз від вибухів гинуть діти. Ми повинні говорити саме про це. Мені справді байдуже", - наголосив він.

Вілл Сміт оголосив, що звільняється з Американської академії кінематографічних мистецтв і наук. Причиною стало те, що актор дав ляпаса ведучому Крісу Року на церемонії нагородження премією "Оскар". Актор зауважив, що "зрадив" довіру Академії й "позбавив номінантів і переможців можливості святкувати". Згодом президент Академії Девід Рубін опублікував заяву про відставку актора.

Відставка Сміта означає, що він більше не зможе голосувати за "Оскар", але він усе ще може бути номінований, відвідувати майбутні церемонії та зберегти нинішній "Оскар". Поки що невідомо, чи Академія вирішить скасувати будь-що із зазначеного після того, як завершить розслідування інциденту.

Зараз ви читаєте новину «"Від вибухів гинуть діти" - режисер "Трансформерів" закликав говорити про Україну, а не про ляпас Сміта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі