понеділок, 28 березня 2022 20:21

Вілл Сміт дав ляпаса ведучому на "Оскарі" - відео зі сцени

Вілл Сміт дав ляпаса ведучому на "Оскарі" - відео зі сцени
Вілл Сміт вдарив ведучого на сцені під час церемонії вручення "Оскару". Фото: instagram.com/willsmith

Американський актор 53-річний Вілл Сміт виборов перший у житті "Оскар" на цьогорічній церемонії вручення Американської кіноакадемії. Нагороду отримав за роль у фільмі "Король Річард: Виховуючи чемпіонок".

А ще він спричинив скандал на сцені. Сміт дав ляпаса одному з ведучих - коміку Крісу Року. Той, представляючи переможця в категорії документального кіно, покепкував із дружини актора. Артист звернувся до Джади Пінкетт-Сміт, яка сиділа в залі, та назвав її "Солдат Джейн", маючи на увазі поголену голову акторки. Дружина Сміта страждає на облисіння.

У ролику можна побачити, як Пінкетт-Сміт закочує очі, а її чоловік спочатку сміється з жарту. Та вже за декілька секунд актор піднявся на сцену і вдарив Рока.

"Не вимовляй своїм й*баним ротом імені моєї дружини", - двічі вигукнув Сміт уже з місця, пише Variety.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібрали понад 21 тис. підписів. У мережі хочуть заборонити інтерв'ю Вілла Сміта

Через деякий час, отримуючи на сцені заслужену статуетку, Сміт вибачився перед Кіноакадемією та іншими номінантами. Однак не назвав імені ведучого. У промові актор провів паралель між собою та кіноперсонажем Річардом Вільямсом.

"Річард Вільямс був лютим захисником своєї сім'ї. У цей період мого життя, в цей момент я захоплений тим, що Господь закликає мене робити і для чого бути в цьому світі", - цитує Сміта видання.

Кінозірка просльозився, коли розповідав, як опікав на зйомках колег, які зіграли дружину Річарда та його доньок Вінус із Сереною.

"У своєму житті я покликаний любити та захищати людей, бути потоком для моїх людей. Я знаю, щоби робити те, що ми робимо, ми маємо бути здатні сприймати аб'юз. Маємо бути здатні терпіти, що люди говорять про тебе божевільні речі. У цьому бізнесі ти вчишся бути здатним витерпіти, коли люди тебе зневажають. А ти вчишся посміхатися та вдавати, ніби все гаразд", - наголосив Сміт.

У ніч з 27 на 28 березня минула 94-а церемонія вручення премії Оскар. Захід відбувся у Dolby Theater, у Лос-Анджелесі. На церемонії хвилиною мовчання згадали жертв війни Росії в Україні. Багато присутніх підтримали Україну.

Зараз ви читаєте новину «Вілл Сміт дав ляпаса ведучому на "Оскарі" - відео зі сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі