вівторок, 11 жовтня 2011 10:25

В останній день перед смертю Майкл Джексон майже нічого не їв

В останній день перед смертю Майкл Джексон майже нічого не їв

Суд Лос-Анджелеса, що розглядає справу Конрада Мюррея, який був особистим лікарем "короля поп-музики" Майкла Джексона, котрий помер в 2009 році, в понеділок заслухав свідчення персонального кухаря Джексона і з'ясував його гастрономічні уподобання, передає телеканал АВС.

Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя в Лос-Анджелесі. За версією слідства, Мюррей, якого в даний час звинувачують у ненавмисному вбивстві, дав музикантові надмірну дозу пропофолу (сильного седативного засобу), який у взаємодії з іншими препаратами, у тому числі і заспокійливими, став причиною загибелі співака.

"Зазвичай його сніданок складався з граноли (суміш вівса з коричневим цукром, кокосом і горіхами) з мигдальним молоком, бурякового або морквяного соку. Іноді він їв на сніданок омлет, шпинат або що-небудь з великою кількістю овочів", - наводить телеканал свідчення Кей Чейз, яка готувала їжу для самого співака і його трьох дітей.

Чейз також розповіла, що в останні місяці перед смертю Джексон рідко спускався вниз, щоб поснідати. Замість цього Мюррей став сам приносити йому сніданок в кімнату.

В день смерті Джексона Чейз приготувала йому на сніданок гранолу з мигдальним молоком і один з його улюблених соків. При цьому Чейз зауважила, що зварений напередодні суп з білих бобів, яким, як вона вважала, Джексон повечеряє після закінчення репетицій, залишився неторканим в холодильнику.

У випадку, якщо суд визнає винним Мюррея, який не заперечує той факт, що давав невеликі дози пропофолу Джексону, але не вважає себе винним в ненавмисному вбивстві, він може бути засуджений до чотирьох років ув'язнення і позбутися ліцензії на лікарську діяльність.

Зараз ви читаєте новину «В останній день перед смертю Майкл Джексон майже нічого не їв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі