вівторок, 04 жовтня 2011 17:45

Майкла Джексона в лікарню доставили мертвим

Майкла Джексона в лікарню доставили мертвим

Лікарі приймального покою, які виступають на процесі у справі проти особистого лікаря Майкла Джексона Конрада Мюррея, заявили, що співак був мертвий, коли його доставили в лікарню.

Згідно з їхніми свідченнями, вони намагалися реанімувати співака, так як Мюррей наполягав на цьому, однак вони вважали, що ці зусилля марні.

Один з лікарів повідомив, що Конрад Мюррей виглядав пригніченим і був не в змозі повідомити, скільки часу пройшло відтоді, як Джексон перестав дихати.

Нагадаємо, що лікаря Мюррея звинувачують у ненавмисному вбивстві Майкла Джексона. Підсудний провини не визнає.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя. За даними слідства, смерть поп-ідола настала від передозування сильнодіючими препаратами, зокрема, анестетиком пропофолом.

Пізніше охоронець Джексона Фахім Мухаммад розповів у суді, що в останні хвилини життя поп-короля його особистий лікар Конрад Мюррей, який знаходився поряд, запанікував, але намагався обійтися без швидкої допомоги. Мухаммад також заявив суду, що менш ніж через годину після того, як кумир мільйонів був оголошений мертвим, його лікар заявив, що зголоднів, і залишив місце трагедії.

Зараз ви читаєте новину «Майкла Джексона в лікарню доставили мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі