середа, 05 жовтня 2011 13:13

Лікар Майкла Джексона замовляв великі партії пропофолу на адресу своєї подруги

Лікар Майкла Джексона замовляв великі партії пропофолу на адресу своєї подруги

Подруга Конрада Мюррея, особистого лікаря "короля поп-музики" Майкла Джексона, який помер в 2009 році, заявила на суді, що кардіолог замовляв і отримував великі партії сильнодіючого снодійного пропофолу, які доставлялися до неї додому, передає агентство Рейтер.

Подруга Мюррея Ніколь Альварес повідомила про це на слуханнях у справі лікаря, якого звинувачують у ненавмисному вбивстві співака.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя. За версією слідства, Мюррей дав співакові надмірну дозу сильнодіючого снодійного - пропофолу, який у взаємодії з іншими препаратами, в тому числі, і заспокійливими, стали причиною загибелі співака. У свою чергу, захист лікаря стверджує, що він сам ввів собі препарат, поки Мюррей знаходився в іншій кімнаті.

Раніше сторона обвинувачення повідомила присяжним, що Мюррей замовив і отримав 255 ампул з пропофолом на адресу Альварес в Санта-Моніці, прибережному передмісті Лос-Анджелеса, де лікар і дівчина спільно проживали.

Альварес підтвердила, що одна з аптек в мегаполісі доставила партії препарату, проте дівчина не знала про те, що містилося в коробках. "Так, я пам'ятаю, що отримувала ці партії", - сказала Альварес, яку прокуратура викликала як свідка.

Тім Лопес, колишній власник мережі аптек Applied Pharmacy в Лос-Анджелесі, також підтвердив, що відправляв за адресою в Санта-Моніці партії пропофолу, оскільки Мюррей сказав йому, що за цією адресою розташовується його офіційне каліфорнійське медпредставництво.

Влада, проте, повідомила, що ніякого представництва Мюррея за цією адресою не було.

У разі якщо суд визнає винним Мюррея, який не заперечує той факт, що давав невеликі дози пропофолу Джексону, але не вважає себе винним в ненавмисному вбивстві, то він може сісти у в'язницю на чотири роки і позбутися ліцензії на лікарську діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Майкла Джексона замовляв великі партії пропофолу на адресу своєї подруги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі