середа, 24 серпня 2022 08:45

Юрію Горбунову – 52: архівні фото й маловідомі факти з життя ведучого
17

Телеведучий, актор, продюсер і заслужений артист України Юрій Горбунов 24 серпня святкує день народження. Знаменитості виповнюється 52 роки.

Gazeta.ua вирішила не лише зібрати архівні фото, а й цікаві факти з життя іменинника.

Горбунов родом з Нового Роздолу, що на Львівщині. Дитинство провів в Івано-Франківську. Його батько працював на будівництві, а мати – вихователькою в дитсадку.

Згодом вступив до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Потім працював актором в Івано-Франківському театрі, де і зустрів першу обраницю на ім'я Людмила.

1997 року він повернувся до Києва. Влаштувався в кіноклубі "Голлівуд" режисером, де пропрацював рік. Йому запропонували стати ведучим на УТ-1. На цьому каналі Горбунов вів програму "Три крапки". З 2000 року Горбунов шість років присвятив роботі на "Новому Каналі". Там був ведучим шоу "Готовий на все", "Підйом" і "Питання для чемпіонів".

2006 року вперше з'явився як ведучий на "плюсах" у програмі "Сніданок з 1+1". Його телевізійною колегою стала Марічка Падалко. З того часу канал став для ведучого постійним місцем роботи аж до сьогодні. А 2008 року вперше отримав запрошення вести "Танці з зірками". Він залишається незмінним ведучим цього шоу.

З 2001 року і до сьогодні паралельно з телебаченням Горбунов брав участь у фільмах. Його найчастіше публіка бачить у комічних й епізодичних ролях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов, Падалко й інші зірки привітали з Днем Державного Прапора: "Це символ свободи"

Телеведучий, актор, продюсер і заслужений артист України Юрій Горбунов 24 серпня святкує день народження
Фото: instagram.com/gorbunovyuriy
Горбунов і телеведуча Катерина Осадча виховують двох синів – 5-річного Івана й 1-річного Данила
Горбунов і телеведуча Катерина Осадча виховують двох синів – 5-річного Івана й 1-річного Данила
2017 року пара одружилася
Знаменитості виповнюється 52 роки

Про особисте ведучого відомо мало. 1995 року одружився вперше. Його обраницею стала колега. Її звали Людмилою. Вона була старша за Горбунова на 12 років. Людмила довгий час відмовлялася від одруження, але чоловік був непохитний. Вони зіграли скромне весілля у невеликому кафе після розпису.

Спільних дітей не мають. 2015 року пара розлучилася: вони разом прожили близько 20 років.

Згодом ведучий зізнавався, що причиною розлучення став роман з ведучою Катериною Осадчою. Вони разом працювали з 2014 року на "Голос. Діти". Після близького знайомства з колегою Горбунов змінився: схуд і почав займатися йогою.

Про їхній роман стало відомо лише після однієї фотографії в соцмережі. Осадча показала в Instagram вагітний живіт. Тоді й розкрили, що зустрічаються давно.

2017 року пара одружилася. Незабаром ведуча народила коханому сина Івана. Старший син Осадчої – Ілля – підтримує теплі стосунки з Горбуновим. А 19 серпня торік подружжя стало батьками вдруге – у них народився син Данило.

19 серпня син зіркового подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова Данило святкує перший день народження. Для пари це вже друга спільна дитина. Вони виховують ще одного хлопця – 5-річного Івана. А Осадча торік стала багатодітною матір'ю: у неї ще є син 19-річний Ілля від попереднього шлюбу.

Цього дня рік тому о 5:05 в родині ведучих сталася довгоочікувана подія. Данило народився завважки 3 кг 250 г, а зріст становив 52 см.

Зараз ви читаєте новину «Юрію Горбунову – 52: архівні фото й маловідомі факти з життя ведучого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі