вівторок, 23 серпня 2022 16:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Горбунов, Падалко й інші зірки привітали з Днем Державного Прапора: "Це символ свободи"
8

Представники українського шоубізнесу привітали з Днем Державного Прапора, який Україна відзначає 23 серпня.

Зі святкової нагоди зірки звернулися до українців. Ведучі, співаки, актори вітають співвітчизників. У соцмережах публікують святкові знімки з прапором і теплими словами, передає ТСН.

Алла Мазур, ведуча

"Наш рідний стяг… Який єднає, захищає, окрилює, зігріває… Як пароль, де б ми не були: дарує відчуття, що українці – одна родина! Так сталось у нас з великою сім'єю переселенців з окупованого Бердянська, з якою зустрілися на Майдані. Рідні за духом люди, з рідним прапором у рідній столиці. З вірою, що і їхній Бердянськ неодмінно знову прикраситься синьо-жовтими фарбами. З Днем нашого Прапора, друзі! І слава нашим героям-захисникам, кожному й кожній, хто робить Державний Стяг України прапором перемоги!".

Ірина Білик, співачка

"З Днем Державного Прапора України!".

Марічка Падалко, ведуча

"З Днем Прапора! Завжди з ним! У березні кажу чоловіку: "Ми прапор лишили на дачі... Наш будинок спалять першим". Єгор: "Я свідомо його лишив".

Камалія, виконавиця

"Два кольори... Колір блакитного безкрайнього неба, колір золотого рідного поля. Скільки в них віри й сили! З Днем Державного Прапора України!".

Ведуча Алла Мазур привітала з Днем Державного прапору
Фото: instagram.com/allamazurofficial
Співачка Ірина Білик привітала з Днем Державного прапору
Ведуча Марічка Падалко привітала з Днем Державного прапору
Співачка Камалія привітала з Днем Державного прапору
Фітнес-тренерка Аніта Луценко привітала з Днем Державного прапору

Аніта Луценко, фітнес-тренерка

"Наш! Найгарніший! З Днем Прапора Величної України, мої любі. Вистоїмо! Слава ЗСУ! І низький уклін кожному, хто будь-якою дією веде до перемоги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня Державного прапора

Юрій Горбунов, ведучий

"З Днем Державного Прапора! Тепер це не просто два кольори – синій і жовтий! Це символ свободи, нескореності й сили духу! Слава тобі, великий народе!".

Андре Тан, дизайнер

"Я на 100% упевнено пишу: зараз у світі найсильніший і найзарядженіший енергією прапор – саме нашої вільної України. Прапор такої країни ототожнюється з мужністю, хоробрістю, з людськими цінностями, за які зараз триває боротьба. Моє серце сповнюється гордістю, коли величезна кількість людей з усього світу носить нашу символіку. Недаремно саме "вільний" жовтий і "той, що заряджає енергією" синій стали кольорами PANTONE цього року. Пишаюсь, пишаюсь і ще раз пишаюсь! Слава нашому прапору".

Катерина Бужинська, співачка

"Наш прапор – це символ свободи й незалежності, слави й відродження, перемоги України. Його маємо берегти й шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли підіймається Прапор України й звучить Державний Гімн, – момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість і спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини. З усього серця бажаю вам мирного неба, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного Стяга: синім і мирним, як небо, і жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту й щастя кожній родині. Україна переможе".

Ілона Гвоздьова, танцюристка

"Вітаю з Днем Державного Прапора України. Бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним, мирним і блакитним, а урожай – щедрим і багатим. Нехай прапор України гордо в'ється на вітру і наповнює душу патріотизмом, силою і прагненням до світлого майбутнього. Бережіть себе і вірте в нашу перемогу!".

23 серпня, напередодні Дня Незалежності в Україні відзначають День Державного Прапора. Традиційно державний стяг цього дня урочисто піднімають на головних майданах міст і сіл, біля державних установ.

Свято було започатковане 23 серпня 2004 року указом тодішнього президента Леоніда Кучми.

Зараз ви читаєте новину «Горбунов, Падалко й інші зірки привітали з Днем Державного Прапора: "Це символ свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі