пʼятниця, 19 квітня 2013 16:54

Торі Спеллінг змогла схуднути на 20 кг

Американська актриса Торі Спеллінг, яка набрала 20 зайвих кілограмів після пологів, стрімко схудла. Навіть прихильники зірки не вірили, що Торі це вдасться.

40-річна зірка американських серіалів Беверлі-Хіллз, 90210 і Мелроуз Плейс Торі Спеллінг - щаслива мама чотирьох дітей. Хоча таке щастя далося їй не просто: після пологів зірка набрала 20 зайвих кілограмів. Навіть найвідданіші шанувальники Торі сумнівалися в тому, що вона зможе знову ввійти в форму.

Але Спеллінг показала, що може багато чого. Так, зірка в останній фотосесії засвітила ідеальну фігуру. Актриса роздяглася до купальника і показала - її форми близькі до ідеалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не хотіла відмовляти чоловікові в сексі" - Торрі Спеллінг про четверту вагітність

"Найменше я думала про те, як повернути своєму тілу колишню форму", - зізналася зірка. Але все ж їй вдалося повернути свою колишню вагу - 52 кілограми.

Нагадаємо, що у Торі Спеллінг і її чоловіка Діна Макдермота вже є 3-річна дочка Стелла, 4-річний син Ліам і 13-річний син Діна від попереднього шлюбу, Джек. А її дочці Хетті Маргарет ледь виповнилося 2 роки.

"Ми хотіли четверту дитину. Якщо у нас буде ще дитина, це буде чудово", - додає Торі.

Зараз ви читаєте новину «Торі Спеллінг змогла схуднути на 20 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі