неділя, 11 липня 2010 18:06

Торі Спеллінг хворобливо схудла (ФОТО)

Акторка Торі Спеллінг, 37 років, відвідала манікюрний салон разом з двома своїми дітьми. Салон розташований у місті Резеда, штат Каліфорнія.

Зірка, яка прославилася, зокрема, завдяки ролі у серіалі "Беверлі Хіллз-90210", виглядала надто виснаженою і худою. Торі Спеллінг списує свій зовнішній вигляд на хворобу. Вона була хвора на свинячий грип і пройшла три курси лікування антибіотиками.

"Я хворіла декілька місяців і тому не могла їсти. Через це втратила вагу. Коли я побачила наскільки схудла, то злякалася і пішла до лікаря. Виглядала жахливо. Я не анорексик, у мене нема жодних розладів. Органи травлення в нормі. Коли всі запитують, чому я настільки сильно схудла, мені навіть соромно зізнаватися, що винен в усьому свинячий грип", - сказала акторка.

Минулого року вона двічі за один тиждень потрапляла у лікарню. Зірка скаржилася на сильні болі в животі, головні болі і запаморочення. Лікарі не могли визначити причину. Сказали, що здоров'я погіршилося через сильний стрес.

У вівторок її чоловіка Діна МакДермота, 43 роки, виписали з лікарні, куди він потрапив через аварію. Після аварії на мотоциклі він потрапив у відділ інтенсивної терапії з проколотою легенею. Це була його друга аварія за рік. У попередній він зламав собі передпліччя.

Gazeta.ua за матеріалами The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Торі Спеллінг хворобливо схудла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі