пʼятниця, 20 лютого 2009 16:13

Торі Спелінг розлякала охоронців тижня мод своїми гримасами (ФОТО)

Учора ввечері на Тижні моди у Нью-Йорку Торі Спелінг відкрила для себе, як нелегко потрапити на шоу відомого дизайнера.

Актриса, яка недавно повторно зіграла роль Дони Мартін у новій версії Беверлі Хілз 90210, втратила над собою контроль після того, як охоронець попросив її показати запрошення на шоу-показ Крістіана Сіріано.

Зірка приїхала, щоб побачити колекцію дизайнера, який був переможцем четвертого сезону американського реаліті-шоу Project Runway і була досить обурена відсутність особливого ставлення до VIP-персон.

Очевидно, злякавшись гніву акторки, команда організаторів Тижня моди кинулася до охоронця, щоб повідомити йому, що Торі Спелінг може пройти на шоу.

Зірка швидко прийшла в себе і заспокоїлась. Можливо це голод зіграв свою роль - 35-річна актриса виглядала хворобливо худою у коктейльній сукні від Сіріано з глибоким декольте.

Торі почала стрімко втрачати вагу відразу після народження своєї другої дитини, однорічної Стелли.

Недавно актриса розповіла журналу US Magazine, що життя під постійними пильними поглядами у Голлівуді, завжди у центрі уваги, сприяло її бажанню втратити зайві фунти.

Розповідаючи про роль ЗМІ, вона сказала: " Вони надто ретельно і прискіпливо вивчають вас. Ви намагаєтесь бути людиною, яка б сказала "О, я не переймаюсь!", але все одно відчуваєте тиск."

За матеріалом Daily Mail

Переклад Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину « Торі Спелінг розлякала охоронців тижня мод своїми гримасами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі