вівторок, 10 квітня 2012 10:52

"Я не хотіла відмовляти чоловікові в сексі" - Торрі Спеллінг про четверту вагітність

"Я не хотіла відмовляти чоловікові в сексі" - Торрі Спеллінг про четверту вагітність
Актриса не втомлюється дивуватися Фото: obsudimkino.ru

Для Торі Спеллінг четверта вагітність стала повною несподіванкою. Актриса до кінця вірила в міф про те, що поки годуєш грудьми, завагітніти неможливо.

"Це був другий сильний шок в моєму житті, - зізналася 38-річна багатодітна мама в інтерв'ю журналу People. - Вперше я була настільки вражена, коли на світ з'явилася Хетті, тому що ми чекали на хлопчика, а не на дівчинку. А рівно через місяць після її народження я знову завагітніла!"

Зірка серіалу "Беверлі-Хіллз 90210" відверто зізналася в тому, що вони з чоловіком Діном МакДермоттом не утримувалися від близькості потрібні 6 тижнів.

"У всьому винен Дін! Коли я повернулася з лікарні після кесаревого розтину, я пояснила, що лікар радить почекати 6 тижнів. Але він відмахнувся: "Вони просто так кажуть, після Стелли і Ліама ми не чекали так довго...". Мені довелося поступитися, інакше він вирішив би, що після третьої дитини сексуальне життя сходить нанівець. І ось, будь ласка - тепер їх буде четверо!", - пожартувала Торі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Беверлі Хіллз" опинилася в інвалідному візку

Так чи інакше, Спеллінг радіє поповненню. Радий і її чоловік, який займається малюками нітрохи не менше, ніж вона сама.

"Він просто приголомшливий батько, - каже телезірка. - Думаєте, дітьми займаюся тільки я? Ні, він робить абсолютно все, і це виходить у нього легко. Я кожен день ним захоплююся. Мені дуже пощастило".

Нагадаємо, що Торі Спеллінг народила третю дитину, дівчинку на ім'я Хетті Маргарет, 10 жовтня 2011 року. Крихітка склала компанію 4-річному Ліаму і 3-річній Стеллі.

Зараз ви читаєте новину «"Я не хотіла відмовляти чоловікові в сексі" - Торрі Спеллінг про четверту вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі