вівторок, 27 грудня 2011 14:01

Тіну Канделакі дратує ажіотаж навколо весілля Пугачової та Галкіна

Тіну Канделакі дратує ажіотаж навколо весілля Пугачової та Галкіна

Довгоочікуване весілля примадонни російської естради Алли Пугачової та Максима Галкіна привернуло стільки уваги, що його можна назвати головною подією року в російському шоу-бізнесі. Однак не всі раді за молодят.

Телеведуча Тіна Канделакі не змогла стриматися і в мікроблозі опублікувала своє ставлення до такої гарячої теми останніх днів, як весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна: "Моя свекруха вірить, що Галкін і Пугачова одружилися по любові і у них будуть діти". Нагадаємо, свекруха Тіни Канделакі живе з нею, незважаючи на те, що телеведуча розлучилася з її сином, Андрієм Кондрахіним. У жінок прекрасні стосунки.

Мабуть, свекруха Канделакі була дуже рада весіллю Пугачової і Галкіна, та так, що ніяк не могла заспокоїтися. Тіна додала ще один запис: "Знову свекруха про Пугачову питає. Всі ці десять років з'ясовували, чи є у них секс з Галкіним. З'ясували. Що далі?"

Роздратування Канделакі вилилося ще в пару записів в Twitter: "Може вже хтось розлучитися для різноманітності, а то вдома одних розмов, що про весілля Пугачової" і "Сказали свекрусі прямо, якщо тема весілля Пугачової не піде на спад, то сама вийду заміж". Судячи з того, що далі записів про весілля не з'являлося, загроза подіяла.

Зараз ви читаєте новину «Тіну Канделакі дратує ажіотаж навколо весілля Пугачової та Галкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі