пʼятниця, 09 грудня 2011 09:42

Тіна Канделакі розповіла подробиці свого розлучення

Тіна Канделакі розповіла подробиці свого розлучення

Тіна Канделакі дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про причини розлучення з Андрієм Кондрахіним. Ведуча також пояснила, чому з нею і дітьми досі живе її колишня свекруха.

Тіна Канделакі зараз активно займається кар'єрою. У неї свій досить успішний бізнес, робота на телебаченні і в Громадській палаті. Вона зізналася, що розпрощалася з відчуттям, що любов до чоловіка - головне почуття в житті жінки, і доводить це своєю різноплановою діяльністю. Тіна намагалася не поширюватися про подробиці свого розлучення, яке було рік тому. Однак зараз вона вирішила, що настав час про все розповісти.

"З роками для мене ставав все більш очевидним той факт, що ми з Андрієм перестали підходити один одному. У всьому. <...> У зв'язку з чим в останні кілька років дуже сильно віддалилися один від одного і жили паралельними життями", - заявила Канделакі . Телеведуча розповіла, що намагалася пережити цей час, сподіваючись, що все налагодиться. Однак нічого не змінювалося і Тіна вирішила розлучитися. Вона відразу повідомила чоловіку, що аліменти їй від нього не потрібні.

Зараз колишній чоловік Андрій Кондрахін живе за кордоном. Він півроку був на Ямайці, а потім переїхав на Кубу. Повертатися до Росії Андрій не планує. Свій бізнес, стоматологічну клініку, він віддав в управління своєму колишньому компаньйонові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв привітав Тіну Канделакі з днем народження через Twitter

Тіна Канделакі ніяк не перешкоджає зустрічам дітей, Меланії та Леонтія, з їхнім батьком, але їхнє спілкування відбувається виключно по Скайпу. "Завзятим батьком Андрій ніколи не був, і, по суті, у Меланії і Леонтія все залишилося як і раніше. <...> Поки тато жив в Росії - він завжди приходив до них. А коли вирішив поїхати, повідомив дітям про це" , - розповіла Канделакі.

Тіна повідомила, що її колишня свекруха досі живе з ними. Вона пояснила це досить незвичайне явище тим, що дуже близька з матір'ю Андрія, Надією Ігорівною. "Вона була учасником і свідком зародження наших з Андрієм стосунків, їхнього розвитку і фіналу, що відбувалося з нами", - сказала Канделакі.

Між тим Тіна визнає, що було б зовсім непогано, якби поряд з нею був чоловік, на якого вона змогла б спертися. Однак Канделакі боїться завдати психологічної травми своїм дітям присутністю стороннього чоловіка в житті їхньої мами. Вона повідомила: "Якщо я зрозумію, що мої діти будуть готові до того, щоб я заново створила сім'ю, то тоді про це буде сенс говорити. Але сьогодні такої готовності я у них не спостерігаю".

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі розповіла подробиці свого розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі