пʼятниця, 06 жовтня 2023 21:47

Страшна ганьба. Сумська "відчитала" Кондратюка за те, що він забирає військову зарплату Козловського
4

Сумська розкритикувала Кондратюка за те, що він забирає військову зарплату в Козловського
Фото: facebook.com/osumska
Сумська розкритикувала Кондратюка за те, що він забирає військову зарплату в Козловського
Сумська розкритикувала Кондратюка за те, що він забирає військову зарплату в Козловського
Сумська розкритикувала Кондратюка за те, що він забирає військову зарплату в Козловського

Акторка Ольга Сумська відреагувала на інформацію про те, що продюсер Ігор Кондратюк нібито забирає частину військової зарплати свого експідопічного Віталія Козловського.

Вона вважає поведінку Кондратюка неприйнятною в умовах війни. Про це написала на своїй сторінці Facebook.

"Яка ж страшна ганьба! Стягувати останні гроші з воїна Національної гвардії, знаного співака, волонтера Віталія Козловського під час війни! Кондратюк давно перейшов межу в цій темі! Думали, хоча б в цей страшний час прийде до тями і зупиниться… Але ні. Продовжує ганьбитися! Чи не стануть ці гроші, які він забирає у військового, поперек горла?" - написала жінка.

Користувачі мережі не підтримали Сумську. Їй писали, що: "Козловський порушує авторські права і, захищаючи порушення, ви риєте яму собі і іншим творчим людям. Перед законом всі рівні", "Людям, які не вкладали кошти в інших людей, дуже легко коментувати та звинувачувати. Все в рамках чинного законодавства України. Спробуйте, вкладіть свої кошти в когось і потім просто пробачте".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перебуває у важкому стані. Гітарист O'Torvald отримав поранення на фронті

Однак акторка вважає, що завжди можна знайти порозуміння.

"Знаючи, що це єдина можливість заробити для людини, тим більше, військового! Що ви знаєте про цього продюсера? Чи порядна людина буде так чинити? Жах", - гнівно відповіла Ольга.

Раніше, продюсер Вадим Лисиця заявив, що Ігор Кондратюк забирає собі частину військової зарплати Віталія Козловського, який зараз захищає Україну на фронті.

"До мене нещодавно завітав дійсний боєць Нацгвардії Віталій Козловський. Не від нього я потім дізнався, що левову частку військової зарплатні, що отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. В мене є лише надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим", - написав він.

Сам же Кондратюк нещодавно стверджував, що не пробачить борг співаку, навіть попри те, що той пішов на фронт.

Нагадаємо, 13 червня Козловський повідомив, що йому вручили повістку з призовом на службу до армії. Артистові вручили мобілізаційне розпорядження з направленням до військової частини. Така форма повістки видається військовозобов'язаним, які пройшли медичну комісію та визнані придатними до служби. Артист показався у військовій формі та зі зброєю в руках.

22 червня співак офіційно став військовим. Він вступив до бригади "Рубіж" Гвардії наступу. Артист показав свій військовий квиток та жетон.

Зараз ви читаєте новину «Страшна ганьба. Сумська "відчитала" Кондратюка за те, що він забирає військову зарплату Козловського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі